Minä

Oma kuva

Tunttarullan takaa löydät minut, Ennin. Tunttarulla on ollut yritykseni vuodesta 2003.

Tunttarulla on toiminut sivutoimisena koko ajan perheen rinnalla. Aloitin nettikauppana myyden kestovaippoja ja kantoliinoja ja ekologisia tuotteita sekä lankoja. 2008 vuoden jälkeen nettikauppa ei ole ollut toiminnassa. 

Ekologisuus ja luonnonmukaisuus on ollut elämässäni aina lähellä sydäntäni ja olemmekin perheessäni käyttäneet mm. kestovaippoja ja kemikaalittomia pesuaineita jne. Siksi halusinkin heti alkaa käyttämään  Young Livingin tuotteita, kun niistä kuulin ensimmäisen kerran. Perheemme on saanut huomata, kuinka eteerisillä öljyillä ja ravintolisillä on voinut tukea terveyttä. Haluan myös välttää haitallisia kemikaaleja mahdollisimman paljon ja olemmekin löytäneet hyvät ja toimivat koko kodin tuotteet Young Livingiltä.

Olen myös kouluttautunut hierojaksi ja teen Intialaista päähierontaa ja Raindrop hierontaa. Nämä hieronnat ovat ihania koko perheelle sopivia hierontoja. Teen kotikäyntejä sekä yrityskäyntejä.

Opiskelin Sibelius-Akatemiassa Kirkkomusiiki linjalla laulu pääaineena. Olen suorittanut myös lauluopettajan pätevyyden. Pienestä saakka olen soittanut viulua ja pianoa, joita myös opetan.

Kuoronjohto sekä erilaisten ryhmien kanssa toimiminen on myös sydäntäni lähellä. Olen erikoistunut myös kehitysvammatyöhön kirkkomusiikin opinnoissani. Mielelläni tulen musisoimaan kanssanne!

Freelancerina teen monenlaisia töitä. Kuorojen äänenmuodostusta, yksinlaulukeikkoja, solistin tehtäviä. Kysy rohkeasti!