Minä

Tunttarullan takaa löydät minut, Ennin. Tunttarulla on ollut yritykseni vuodesta 2003.

Tunttarulla on toiminut sivutoimisena koko ajan perheen rinnalla. Aloitin nettikauppana myyden kestovaippoja ja kantoliinoja ja ekologisia tuotteita sekä lankoja. 2008 vuoden jälkeen nettikauppa ei ole ollut toiminnassa. 

Olen opiskellut Sibelius-Akatemiassa Kirkkomusiikin linjalla ja minulla oli laulu pääaineena. Olen suorittanut myös lauluopettajan pätevyyden. Pienestä saakka olen soittanut viulua ja pianoa, joita myös opetan.

Kuoronjohto sekä erilaisten ryhmien kanssa toimiminen on myös sydäntäni lähellä. Olen erikoistunut myös kehitysvammatyöhön kirkkomusiikin opinnoissani.

Freelancerina teen monenlaisia töitä. Kuorojen äänenmuodostusta, yksinlaulukeikkoja, solistin tehtäviä. Kysy rohkeasti!

Ekologisuus ja luonnonmukaisuus on ollut elämässäni aina lähellä sydäntäni ja olemmekin perheessäni käyttäneet mm. kestovaippoja ja kemikaalittomia pesuaineita jne. Siksi halusinkin heti alkaa käyttämään  Young Livingin tuotteita, kun niistä kuulin ensimmäisen kerran. Perheemme on saanut niistä monenlaista apua ja olen kouluttautunut myös niiden innoittamana Raindrop hierojaksi sekä teen myös Intialaista päähierontaa. 

img

-