Aloituspakkaukset / Eteeriset öljyt / Thieves -sarja / Ningxia -tuotteet / Ravintolisät / Puhtaus ja Kauneudenhoito / Hierontaöljyt / Ruoanlaitto


Haluaisitko kodin ilman haitallisia kemikaaleja? Terveemmän elämän?Tutustu Young Livingiin myös täällä. 


25-vuotta Young Living on tarjonnut meille huippulaatuisia tuotteita ja huolehtinut luonnosta.

Young Living tarjoaa monipuolisesti tuotteita eri elämänalueille. Kodin puhtauteen, ihon kauneuteen, hyvinvoinnin tukemiseen niin lapsille kuin aikuisillekin. Tuotteet ovat myrkyttömiä ja suurin osa myös vegaaneja.

Kaikki tuotteet löytyvät täältä.


Tutustu Young Livingin elämäntapaan.Jos haluat tämän lehtisen kotiisi, laita vain viestiä niin lähetän sen Sinulle.


Miksi minä valitsin Young Livingin?

Siksi, että tuotteet ovat todellakin sitä mitä luvataan.

Voin olla varma, että ne on tuotettu eettisesti oikein ja ovat korkealaatuisia. Voin parantaa perheeni hyvinvointia vähentämällä perheen kemikaalikuormaa sekä mahdollisuuden viettää enemmän aikaa perheen kanssa.

Haluaisitko sinäkin? Kerron mielelläni lisää mahdollisuuksista, mitä Young Living voi antaa. Voit myös perehtyä täällä mahdollisuuksiin.


Seed to Seal - Siemenestä Sinettiin laatutakuu.

Young Livingin käyttämä Seed to Seal eli Siemenestä Sinettiin -sitoumus takaa kaiken tämän. Kasvit viljellään omilla maatiloilla sekä kumppanuus-maatiloilla, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan Seed to Seal -sitoumusta.Vain parhaat siemenet valikoituvat maahan, johon ei käytetä mitään synteettistä lannoitetta. Kasvit saavat kasvaa siellä, missä ne luonnollisestikin kasvaisivat. Viljely tapahtuu ympäristöystävällisesti ja ekosysteemejä kunnioittaen.


Gary Young Tislaamossa

Eteeriset öljyt tislataan omissa tislaamoissa omilla maatiloilla tutkitusti optimaalisimmissa lämpötiloissa parhaimman laadun varmistamiseksi.


Tislausprosessi erottuu eteeristä öljyä.

Tislauksen jälkeen ne myös pullotetaan samassa paikassa. Eli voin olla varma, että mitään ei pääse väliin – koska voin itsekin mennä tilalle mm. keräämään Laventelia ja tislaamaan ja pullottamaan. Tuotteita testataan laboratorioissa niin omissa kuin ulkopuolisissakin.


Minulle on myös tärkeää, että Young Living tekee myös hyväntekeväisyystyötä. Young Living Foundation tekee ympäri maailmaa monenlaista hyväntekeväisyystyötä. Lahjoitukset menevät lyhentämättöminä suoraan kohteeseen. Young Living hoitaa ns. hallinnolliset kulut.


Tutustu kuvastoon.

Haluaisitko tutustua tarkemmin Young Livingiin ja kuulla tuotteista lisää?

Järjestetään yhdessä hyvinvointi-ilta kotonasi tai voin tulla esittelemään tuotteita ihan vain Sinulle.

Voidaan sopia treffit myös kahvilaan tai jutella Skypen tai jonkun muun yhteyden kautta 🙂 Tekniikka on ihmeellinen ja välimatkat pienenevät sen ansioista.

Tietenkin olet tervetullut myös meille tuoksuttelemaan ja ihmettelemään ihania öljyjä ja muita tuotteita. Tervetuloa!

Ollaan yhteyksissä!

Löydät Tunttarullan Facebookista , Instagramista ja Twitteristä.


Tunttarullalla on myös oma Young Living kauppa , josta voit tilata tuotteita ja liittyä tiimimme 🙂

Jos haluat kirjautua mukaan, niin tämä ei velvoita mihinkään. Voit aivan vapaasti tilata itsellesi tuotteita silloin, kun haluat. Tuotteet toimitetaan kotiovelle. Järjestämme tiimikoulutuksia teidän toivomista asioista, liiketoiminnasta ja tuotteista.

Tervetuloa mukaan!