Intialaista päähierontaa Joogafestivaaleilla 2024

Historiaa

Intialaisella päähieronnalla on tuhat vuotiset perinteet. Sitä on käytetty lempeänä hoitomuotona perheissä ja äidit opettivat sitä lapsilleen ja näin se siirtyi sukupolvelta toiselle.

Intialaissyntyinen Narendra Mehta toi päähieronnan Eurooppaan 1970-luvulla, mutta Suomeen hoitomuoto tuli vasta v. 1999 Mehtan oppilaan Dee Ahernin myötä.

Mitä hieronnassa tehdään?

Intialaisessa päähieronnassa hierotaan lapaluiden alareunasta lähtien selkä, niska, hartiat, olkapäät, käsivarret, pää ja kasvot. Hoito tehdään istuma-asennossa vaatteiden päältä. Hoito on tehokasta, mutta hellävaraista.

Mitä vaikutuksia päähieronnalla on?

Intialainen päähieronta on rentouttavaa ja rauhoittavaa. Sopii hyvin stressin, uniongelmien ja levottomuuden hoitoon. Hoito vilkastuttaa myös verenkiertoa käsiteltävällä alueella ja lievittää lihasjännityksiä ja kipuja. Virkistää ajatustoimintaa ja lisää keskittymiskykyä sekä ennaltaehkäisee päänsärkyjä säännöllisesti tehtynä. Intialainen päähieronta on myös loistava stressin leivittäjä – oikea stressipesu.

Kuva: Jasmin Riihiniemi
Tein Intialaista päähierontaa Joogafestivaaleilla.

Pysähdy kaiken kiireen keskellä ja anna aikaa vain itselle ja nauti ihanasta ja rentouttavasta hetkestä. Mielialahormonien tuotanto aktivoituu ja hyvä mieli lisääntyy. Lähdet hoidosta rentoutuneena ja elpyneenä kohti uusia elämän hetkiä.

Kenelle hoito sopii?

Pääsääntöisesti kaikille, mutta akuutti syöpä, niskan alueen vaikeat sairaudet ja epilepsia estävät hoidon tekemisen. Kerrothan muutenkin jos sinulla on ollut aivoinfarkti, sydän- tai aivoverenkiertohäiriöitä, verisuonitukoksia, veritulppa tai ongelmia verenpaineen kanssa.


Teen mielelläni myös kotikäyntejä sekä yrityskäyntejä.

Kysy tarjous yrityskäynneistä hieronta@tunttarulla.com .

Peruuttamattomista ajoista veloitan 50%. Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä.

Hinta:

45 min 40 e

Kotikäynti 50 e