Aloituspakkaukset / Eteeriset öljyt / Thieves -sarja / Ningxia -tuotteet / Ravintolisät / Puhtaus ja Kauneudenhoito / Hierontaöljyt / Ruoanlaitto


Ningxia Red juoma on koristeellisissa 750 ml lasipulloissa.

Ningxia Red on ihana, runsaasti antioksidantteja sisältävä juoma.


Ningxian valmistuksessa käytetään kokonaisia goji marjoja (engl. wolfberry), jotka soseutetaan pyreeksi, jolloin saadaan koko marja ja kaikki sen hyvät ominaisuudet käyttöön. Marjat sisältävät runsaasti kuituja, mineraaleja, aminohappoja, polyfenoleita, vitamiineja, kalsiumia, rautaa, seleeniä ja sinkkiä.

Young Livingin käyttämät wolfberry marjat tulevat Pohjois-Kiinasta Ningxian maakunnasta. Seed to Seal sertifikaattia noudatetaan myös siellä, mistä nämä marjat poimitaan eli voimme olla varmoja, että niissä ei ole mitään huonosta maaperästä tullutta. Seed to Seal® takaa, että Young Living -tuotteet ovat ja tulevat aina olemaan markkinoiden parhaita.


Ningxia Red juomassa on käytetty myös  greipinsiemenuutetta (Vitis vinifera) , mustikan (Caccinium corymbosum), luumun (Prunus domestica), aronian (Aronia melanocarpa), kirsikan (Prunus avium), and granaattiomenan (Punica granatrum) mehua. Nämä sisältävät myös paljon antioksidantteja ja muita vitamiineja. Pääainesosa tässä seoksessa on greipinsiemenuute, koska siinä on paljon polyfenoleita, jotka tukevat normaalia solutoimintaa.

Ningxia Red juomassa on käytetty myös greipinsiemenuutetta (Vitis vinifera) , mustikan (Caccinium corymbosum), luumun (Prunus domestica), aronian (Aronia melanocarpa), kirsikan (Prunus avium), and granaattiomenan (Punica granatrum) mehua. Nämä sisältävät myös paljon antioksidantteja ja muita vitamiineja. Pääainesosa tässä seoksessa on greipinsiemenuute, koska siinä on paljon polyfenoleita, jotka tukevat normaalia solutoimintaa.


Appelsiinin (Citrus sinensis), yuzun (Citrus junos), tangerinen - mandariinin (Citrus reticulata), and sitruunan (Citrus limon) terapeuttisen asteen eteeriset öljyt synergisoivat juomaa ja tukevat kehon luontaista suojaa ja solujen toimintaa sekä kokonaisvaltaista terveyttä.

Appelsiinin (Citrus sinensis), yuzun (Citrus junos), tangerinen – mandariinin (Citrus reticulata) ja sitruunan (Citrus limon) terapeuttisen asteen eteeriset öljyt synergisoivat juomaa ja tukevat kehon luontaista suojaa ja solujen toimintaa sekä kokonaisvaltaista terveyttä.


Kokonaisvaltaista hyvinvointia
NingXia Red® tuotteilla voit saada täältä.


Ningxia aloituspakkaus

Aloituspakkaus sisältää:

NingXia Red – 2 x 750 ml pullo,
30 NingXia Red yksittäispakkausta (60ml),
NingXia Nitro,
5 ml Stress Away,
AromaGlide Roller Fitment-rullalisäosa,
Orange+ 5 ml,
Love It? Share It! -käyntikortteja (10 kpl),
10 tyhjää näyteöljypulloa,
2 NingXia Red yksittäispakkausta (60ml),
Tuotekuvasto,
Discover your Young Living Lifestyle -esiteTäältä löydät Kokonaisvaltaista hyvinvointia
jokaiselle jokaiseen päivään.


Saat myös jokapäiväisen tuen omalle hyvinvoinnin matkallesi <3

Kysy ja ihmettele rohkeasti!