Aloituspakkaukset / Eteeriset öljyt / Thieves -sarja / Ningxia -tuotteet / Ravintolisät / Puhtaus ja Kauneudenhoito / Hierontaöljyt / Ruoanlaitto


Premium Starter Kit - aloituspakkaus

Premium Starter Kit – aloituspakkaus Dewdrop diffuuserilla on loistava tapa tutustua mahtaviin eteerisiin öljyihin ja saada pieni maistiainen myös Ningxia Red antioksidanttijuomasta.

Young Livingin helppokäyttöinen Dewdrop Diffuser toimii samanaikaisesti aromidiffuuserina, ilmankostuttimena ja sumuttimena. Jopa neljä tuntia yhtäjaksoisesti toimivassa Dewdrop™-diffuuserissa on automaattinen katkaisin ja ympäristön mukaan toimiva valonsäätö. Se tuo kotiin, toimistolle tai näyttelytilaan eleganttia tunnelmaa ja täyttää ilman eteeristen öljyjen tuoksuilla.

Pakkaus sisältää:

Laventeli (Lavender) 5 ml, Piparminttu (Peppermint) 5 ml, Sitruuna (Lemon) 5 ml, Olibaanihartsi (Frankincense) 5 ml, Thieves® 5 ml, Copaiba 5ml, Purification™ 5 ml, R.C.™ 5 ml, DiGize 5 ml, PanAway™ 5 ml, Stress Away™ 5 ml ja Orange+ 5 ml.

AromaGlide™ Roller Fitment -pallot auttavat muuttamaan tavallisesta pullosta helposti levitettävän öljyn.

2 kpl NingXia Red® 60 ml:n yksittäispakkausta.

10 kpl tyhjää näytepulloa, joiden avulla voit jakaa kokemuksiasi.

10 kpl Käyntikortteja ja Tuoteopas


Täältä voit tilata omasi.


Premium Starter Kit – aloituspakkaus Aria Diffuuserilla on samanlainen kuin ensimmäinen aloituspakkaus, mutta pakkauksessa on erinomainen Aria Diffuuseri.


Aria Diffuuserissa yhdistyvät viimeisin ultraäänitekniikka ja monet käytännölliset ominaisuudet, kuten kaukosäädin, musiikkimahdollisuudet, laitteeseen tallennetut rauhoittavat äänet ja LED-valot. Arian sisällä on yli miljoona kertaa sekunnissa värisevä pieni ultraäänilevy, joka levittää höyryyntyvän veden ja öljyn ympäröivään ilmaan. Aria on hyvä apu päivittäin rauhallisen ilmapiirin luomisessa.

Täältä voit tilata aloituspakkauksen Aria Diffuuserilla.


Aloituspakkauksen esittelyvideo

Young Living tarjoaa kokonaisen sarjan eteeristä Thieves®-sekoitusta sisältäviä koti- ja hygieniatuotteita!

Tämä aloituspakkaus sopii niille, jotka haluavat välttää haitallisia kemikaaleja kotonaan, ja sen sijaan suosivat tehokkaita luonnollisia tuotteita.


Aloituspakkaus sisältää:

15-ml Thieves, Thieves AromaBright™ Toothpaste, Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash, 1 Thieves Household Cleaner, 1 Thieves Foaming Hand Soap, 1 Thieves Spray, 1 Thieves Waterless Hand Purifier, 1 Thieves Washing Up Liquid ja 1 Thieves Laundry Soap.

5-ml Stress Away™, Orange+ 5 ml
AromaGlide™ Roller Fitment-rullalisäosa, 10 kpl Käyntikortteja, 10 kpl tyhjää näytepulloa, 2 NingXia Red® yksittäispakkausta (60ml), Tuoteopas

Aloita kodin puhdistus täältä tilaamalla myrkyttömät pesuaineet.


NingXia Red® on ainutlaatuinen, tehokas juoma, joka on kehitetty tukemaan hyvinvointia ja joka auttaa saamaan jokaisesta päivästä kaiken irti.

Tämä aloituspakkaus sisältää suosittuja NingXia Red -tuotteita, mukaan lukien keskittymiskykyä ja fyysistä suorituskykyä tehostavan NingXia Nitro™!


Sarjan sisältö:

2 × NingXia Red -pulloa (750 ml),
30 × NingXia Red -yksittäispakkausta (60 ml),
NingXia Nitro

Stress Away™ 5 ml, AromaGlide™ Roller Fitment -pallo, Orange+ 5ml, 2 × NingXia Red® -yksittäispakkausta (60 ml), tuoteopas, Basic-aloituspakkaus: markkinointimateriaalia.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia
NingXia Red® tuotteilla voit saada täältä.