Aloituspakkaukset / Eteeriset öljyt / Thieves -sarja / Ningxia -tuotteet / Ravintolisät / Puhtaus ja Kauneudenhoito / Hierontaöljyt / Ruoanlaitto


YlangYlang ja Joy öljypullot

Mitä eteeriset öljyt ovat?

Eteeriset öljyt ovat kasvin voimallisin osa. Niitä saadaan höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla ja pihkaa juoksuttamalla pensaista, kukista, puista, hedelmistä, kuorista, juurista, pihkasta ja yrteistä. Eteeriset öljyt ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne on uutettu. Öljyt sisältävät yli 100 luonnollista, orgaanista ainesosaa.

Eteeriset öljyt sopivat jokaiseen tilanteeseen elämässäsi. Kauneudenhoitoon, kodin puhdistukseen, oman hyvinvoinnin tukemiseen ja tunnelman luomiseen.

Ihmisille ne voivat antaa tukea jokaiseen kehon toimintoon – luustoon, lihaksille, verenkiertojärjestelmälle, hormoonitoiminnalle, hengityselimille ja immuunitoiminnalle. Niillä voi tukea aivojen toimintaa, henkistä hyvinvointia sekä tunnetasapainoa.


Miten eteerisiä öljyjä käytetään?


Eteerisillä öljyillä on kolme erilaista käyttömahdollisuutta:

Englantilainen käyttösuositus – ulkoisesti iholle
Ranskalainen käyttösuositus – sisäinen käyttö
Saksalainen käyttösuositus – aromaattinen käyttö


Eteeristen öljyjen käyttö ei ole yhtään vaikeaa, ota vain pullo käteesi –

aukaise ja nuuhkaise.

Anna öljyn vaikuttaa.

D. Gary Young

Aromaattinen käyttötapa voi olla tehokkain, koska silloin öljyn ei tarvitse käydä läpi ruoansulatusta.

Testit ovat näyttäneet, että eteeriset öljyt saavuttavat sydämen, maksan ja kilpirauhasen kolmessa sekunnissa sisäänhengitettynä ja verenkierron 26 sekunnissa iholle käytettynä. Öljyt poistuvat terveestä ihmisestä 3-4 tunnin aikana.